| چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع | 
|---|---|---|---|---|---|
| Q1 | ![]()  | 
                                        1397.0 | 4 | پوشش خوراکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.6 | 5 | کپور نقره ای | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.21 | 14 | ایمنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.2 | 5 | تاسماهی سیبری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.1 | 10 | کیتوزان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 12 | خون شناسی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 4 | رنگ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 4 | گیاهان دارویی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | انجمادزدایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | هضم پذیری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.67 | 6 | Aeromonas hydrophila | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.6 | 5 | آنزیمهای گوارشی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.6 | 5 | ماهیان زینتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 4 | سوپراکسید دیسموتاز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.44 | 9 | کپور | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.4 | 5 | شاخصهای خون شناسی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | فاکتورهای بیوشیمیایی خون | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 8 | قزل آلا | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | هیستوپاتولوژی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.17 | 6 | دستگاه گوارش | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.09 | 11 | خون | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 4 | آویشن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 7 | تنوع زیستی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.9 | 10 | ماندگاری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.89 | 18 | عملکرد رشد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.83 | 6 | پارامترهای بیوشیمیایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.77 | 13 | میگوی سفید غربی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | استخراج | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | رسوبات | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | میگوی وانامی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.71 | 7 | آنزیمهای کبدی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.67 | 6 | آلوئه ورا | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.67 | 6 | بافت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | خلیج گرگان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | فاکتورهای ایمنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.57 | 7 | O. mykiss | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.57 | 7 | سیر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.54 | 24 | آبزی پروری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | بافت آبشش | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 10 | جیره غذایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | ماهی کپور نقرهای | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | پریان میگو | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 6 | ژلاتین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | کیلکای معمولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.4 | 5 | آمونیاک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.38 | 8 | تنظیم اسمزی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.38 | 8 | ماهی کپور معمولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.38 | 8 | پرورش | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.33 | 6 | آبزیان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | زیست توده | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 8 | ماهی خاویاری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | A. persicus | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | آستاگزانتین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 15 | سوریمی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | لیزوزیم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | ماهی قرمز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | ماهیان گرم آبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.17 | 6 | زیستگاه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.17 | 12 | ماهیان خاویاری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.15 | 13 | اسید چرب | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.14 | 21 | تنوع ژنتیکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.11 | 9 | باکتری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | Barbus grypus | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 7 | Litopenaeus vannamei | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 6 | انعطاف پذیری ریختی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 8 | بزرگ بی مهرگان کفزی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 5 | بچه ماهی سفید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 5 | بیان ژن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | رنگ پذیری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 21 | شاخصهای خونی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 6 | ضدعفونی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 5 | لیپاز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | ماهی قزل آلا | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 12 | ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 11 | میگو | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | نایسین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 5 | نگهداری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 9 | پارامترهای رشد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | پساب مزارع پرورش ماهی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | کلرپیریفوس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 18 | کیفیت آب | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | یخ گذاری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.96 | 48 | تغذیه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.92 | 12 | شاخص رشد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.89 | 19 | آلودگی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.88 | 49 | کپور معمولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.86 | 7 | شدت نور | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.86 | 7 | نوکلئوتید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.83 | 6 | ماهی کلمه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.8 | 5 | نسبت جنسی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.78 | 9 | بیهوشی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.78 | 9 | کپورماهیان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | Chlorella vulgaris | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | استخرهای خاکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | جزیره قشم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 12 | ریخت سنجی هندسی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.73 | 15 | آبشش | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.67 | 6 | درجه حرارت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.67 | 6 | کپور ماهیان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 5 | بیضه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 5 | تاس ماهی سیبری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 5 | سمیت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 5 | فاکتور وضعیت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 5 | ماهی طلایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.57 | 7 | آئروموناس هیدروفیلا | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.57 | 7 | هماتولوژی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.53 | 15 | دما | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.52 | 27 | استرس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 10 | ارزش غذایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 12 | ترکیب بدن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 6 | ریخت شناسی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | زئولیت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | صید ضمنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | ضریب چاقی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | عصاره گل میخک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | فیل ماهی پرورشی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 6 | گناد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.43 | 21 | تالاب انزلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | باکتوسل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | تخمک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | تور ترال | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | زی توده | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | کرمانشاه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.38 | 8 | خیار دریایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.33 | 9 | Cyprinus carpio | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.33 | 6 | ترکیبات لاشه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.33 | 6 | تولید مثل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.33 | 15 | ریزماهواره | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.33 | 6 | سین بیوتیک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.3 | 23 | فیتوپلانکتون | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.3 | 10 | پساب | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.29 | 7 | آنتی اکسیدان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.29 | 17 | کپور معمولی (Cyprinus carpio) | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | انکوباسیون | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | جلبکهای دریایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | شاخص زیستی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | شاخص گنادوسوماتیک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.24 | 17 | ماهی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 10 | اردک ماهی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 40 | شاخصهای رشد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | فراسنجههای خونی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.18 | 17 | بافت شناسی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.17 | 6 | تخم گشایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.17 | 12 | پراکنش | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.17 | 12 | گیلان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.14 | 185 | رشد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.11 | 9 | رسیدگی جنسی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.1 | 10 | تکثیر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.09 | 22 | زئوپلانکتون | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.08 | 12 | فاکتورهای رشد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.04 | 27 | ترکیب لاشه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.04 | 28 | شوری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 13 | آرتمیا | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 14 | استان گلستان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | استخرهای پرورشی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | اکسیداسیون چربی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 29 | تراکم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | تراکم ذخیره سازی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 9 | حمل و نقل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | روده | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 8 | غذای زنده | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | فاکتورهای فیزیکوشیمیایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | ماهی زینتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 5 | محرومیت غذایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | مولد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 13 | پروتئین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 7 | کپور نقرهای | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 6 | کیفیت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1392.96 | 139 | قزل آلای رنگین کمان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.92 | 13 | روغن ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.88 | 8 | انجماد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.88 | 64 | بازماندگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.88 | 8 | ماهیان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.86 | 7 | ریخت سنجی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.83 | 18 | تولیدمثل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | آرد ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | آسیب شناسی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | آلودگی قارچی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | پودر ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | کفال طلایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | کپور علفخوار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.78 | 9 | شاخصهای زیستی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.76 | 21 | فیل ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | Sparidentex hasta | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | رودخانه سفیدرود | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | رودخانه گاماسیاب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | فسفر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | پارامترهای خونی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | کلیه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | گمیشان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.74 | 89 | دریای خزر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.69 | 39 | فلزات سنگین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.67 | 9 | پری بیوتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.65 | 26 | قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.64 | 42 | ماهی سفید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.62 | 8 | سیاه ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | آلوین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | تخمدان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | عضله | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 10 | کبد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.57 | 7 | PCR | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.56 | 16 | لارو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.56 | 34 | پروبیوتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.55 | 11 | مازندران | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.53 | 15 | تاسماهی ایرانی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | Rutilus frisii kutum | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | الگوی رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 36 | ایران | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 6 | بقاء | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 6 | رشد جبرانی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 6 | سمیت حاد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | طول بلوغ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 10 | غنی سازی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 8 | ماهی کیلکا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | کشت توام | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 6 | کلروفیل a | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 10 | گلوکز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.46 | 13 | ویتامین C | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.43 | 7 | ایمونوژن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.43 | 7 | ویتامین E | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | آسیب شناسی بافتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | استخر پرورش ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | بتائین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | تخم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | مانان الیگوساکارید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | ماهی بنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | نفت خام | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | هماوری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 6 | Oncorhynchus mykiss | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.31 | 13 | فاکتورهای خونی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.29 | 21 | رژیم غذایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | آکواریوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | فیتوفاگ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | قزل آلای خال قرمز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | نگهداری در سردخانه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.2 | 5 | روی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.17 | 6 | Acipenser persicus | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.17 | 6 | pH | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.17 | 6 | جنسیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.14 | 7 | سرم خون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.14 | 7 | ماهی سفید دریای خزر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.12 | 24 | دریای عمان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.11 | 9 | چربی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.09 | 11 | اسپرم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.09 | 11 | رودخانه تجن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.07 | 15 | اسیدهای چرب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 5 | ازون برون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | تاکسونومی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | ترکیب صید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | ماهی شوریده | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 5 | میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 11 | هرمزگان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 10 | هم آوری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 5 | پروتکسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 5 | پرورش میگو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | یخ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.93 | 14 | بقا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.89 | 9 | استان گیلان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.88 | 75 | خلیج فارس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.86 | 7 | آب لب شور | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.86 | 7 | ماهی کپور | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.85 | 26 | سن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.83 | 18 | ماهی آزاد دریای خزر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.8 | 5 | تولید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.8 | 5 | فیش فینگر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.8 | 5 | کفزیان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 12 | ارزیابی حسی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 12 | استان هرمزگان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 12 | دیازینون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 8 | سرب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.73 | 15 | پربیوتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.67 | 12 | استان خوزستان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.67 | 12 | کادمیوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.64 | 11 | ژنتیک جمعیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.62 | 8 | گرسنگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 5 | آلودگی انگلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.54 | 13 | زمان ماندگاری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | تحرک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | تغذیه مجدد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.45 | 11 | بوشهر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.43 | 7 | استان مازندران | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.43 | 7 | پرورش ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.4 | 15 | کورتیزول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.35 | 23 | تاس ماهی ایرانی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.33 | 6 | انگل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.27 | 15 | ماکروبنتوز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | تنوع گونهای | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | کنجاله کانولا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.2 | 5 | جزیره هرمز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.2 | 5 | ضریب رشد ویژه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.18 | 11 | ضریب تبدیل غذایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.15 | 13 | فیل ماهی (Huso huso) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.14 | 7 | تحرک اسپرم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.09 | 11 | تکثیر مصنوعی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 5 | سیاه کولی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 8 | فراوانی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 7 | میکروستلایت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 6 | گوازیم دم رشتهای | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.86 | 7 | رودخانه شیرود | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.83 | 6 | پارامترهای اسپرم شناختی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.8 | 5 | جیره | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | بافت عضله | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | طحال | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 6 | بندرعباس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 9 | میگوی سفید هندی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 4 | آبهای ساحلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 4 | استان بوشهر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.11 | 9 | جیوه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | ارزیابی ذخایر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | اسپرماتوکریت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 6 | درصد لقاح | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.83 | 6 | تنوع | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 4 | بار باکتریایی | 




