چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع |
---|---|---|---|---|---|
Q1 | 1397.0 | 4 | پوشش خوراکی | ||
Q1 | 1396.6 | 5 | کپور نقره ای | ||
Q1 | 1396.21 | 14 | ایمنی | ||
Q1 | 1396.2 | 5 | تاسماهی سیبری | ||
Q1 | 1396.1 | 10 | کیتوزان | ||
Q1 | 1396.0 | 12 | خون شناسی | ||
Q1 | 1396.0 | 4 | رنگ | ||
Q1 | 1396.0 | 4 | گیاهان دارویی | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | انجمادزدایی | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | هضم پذیری | ||
Q1 | 1395.67 | 6 | Aeromonas hydrophila | ||
Q1 | 1395.6 | 5 | آنزیمهای گوارشی | ||
Q1 | 1395.6 | 5 | ماهیان زینتی | ||
Q1 | 1395.5 | 4 | سوپراکسید دیسموتاز | ||
Q1 | 1395.44 | 9 | کپور | ||
Q1 | 1395.4 | 5 | شاخصهای خون شناسی | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | فاکتورهای بیوشیمیایی خون | ||
Q1 | 1395.25 | 8 | قزل آلا | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | هیستوپاتولوژی | ||
Q1 | 1395.17 | 6 | دستگاه گوارش | ||
Q1 | 1395.09 | 11 | خون | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | آویشن | ||
Q1 | 1395.0 | 7 | تنوع زیستی | ||
Q1 | 1394.9 | 10 | ماندگاری | ||
Q1 | 1394.89 | 18 | عملکرد رشد | ||
Q1 | 1394.83 | 6 | پارامترهای بیوشیمیایی | ||
Q1 | 1394.77 | 13 | میگوی سفید غربی | ||
Q1 | 1394.75 | 4 | استخراج | ||
Q1 | 1394.75 | 4 | رسوبات | ||
Q1 | 1394.75 | 4 | میگوی وانامی | ||
Q1 | 1394.71 | 7 | آنزیمهای کبدی | ||
Q1 | 1394.67 | 6 | آلوئه ورا | ||
Q1 | 1394.67 | 6 | بافت | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | خلیج گرگان | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | فاکتورهای ایمنی | ||
Q1 | 1394.57 | 7 | O. mykiss | ||
Q1 | 1394.57 | 7 | سیر | ||
Q1 | 1394.54 | 24 | آبزی پروری | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | بافت آبشش | ||
Q1 | 1394.5 | 10 | جیره غذایی | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | ماهی کپور نقرهای | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | پریان میگو | ||
Q1 | 1394.5 | 6 | ژلاتین | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | کیلکای معمولی | ||
Q1 | 1394.4 | 5 | آمونیاک | ||
Q1 | 1394.38 | 8 | تنظیم اسمزی | ||
Q1 | 1394.38 | 8 | ماهی کپور معمولی | ||
Q1 | 1394.38 | 8 | پرورش | ||
Q1 | 1394.33 | 6 | آبزیان | ||
Q1 | 1394.25 | 4 | زیست توده | ||
Q1 | 1394.25 | 8 | ماهی خاویاری | ||
Q1 | 1394.2 | 5 | A. persicus | ||
Q1 | 1394.2 | 5 | آستاگزانتین | ||
Q1 | 1394.2 | 15 | سوریمی | ||
Q1 | 1394.2 | 5 | لیزوزیم | ||
Q1 | 1394.2 | 5 | ماهی قرمز | ||
Q1 | 1394.2 | 5 | ماهیان گرم آبی | ||
Q1 | 1394.17 | 6 | زیستگاه | ||
Q1 | 1394.17 | 12 | ماهیان خاویاری | ||
Q1 | 1394.15 | 13 | اسید چرب | ||
Q1 | 1394.14 | 21 | تنوع ژنتیکی | ||
Q1 | 1394.11 | 9 | باکتری | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | Barbus grypus | ||
Q1 | 1394.0 | 7 | Litopenaeus vannamei | ||
Q1 | 1394.0 | 6 | انعطاف پذیری ریختی | ||
Q1 | 1394.0 | 8 | بزرگ بی مهرگان کفزی | ||
Q1 | 1394.0 | 5 | بچه ماهی سفید | ||
Q1 | 1394.0 | 5 | بیان ژن | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | رنگ پذیری | ||
Q1 | 1394.0 | 21 | شاخصهای خونی | ||
Q1 | 1394.0 | 6 | ضدعفونی | ||
Q1 | 1394.0 | 5 | لیپاز | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | ماهی قزل آلا | ||
Q1 | 1394.0 | 12 | ماهی قزل آلای رنگین کمان | ||
Q1 | 1394.0 | 11 | میگو | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | نایسین | ||
Q1 | 1394.0 | 5 | نگهداری | ||
Q1 | 1394.0 | 9 | پارامترهای رشد | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | پساب مزارع پرورش ماهی | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | کلرپیریفوس | ||
Q1 | 1394.0 | 18 | کیفیت آب | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | یخ گذاری | ||
Q1 | 1393.96 | 48 | تغذیه | ||
Q1 | 1393.92 | 12 | شاخص رشد | ||
Q1 | 1393.89 | 19 | آلودگی | ||
Q1 | 1393.88 | 49 | کپور معمولی | ||
Q1 | 1393.86 | 7 | شدت نور | ||
Q1 | 1393.86 | 7 | نوکلئوتید | ||
Q1 | 1393.83 | 6 | ماهی کلمه | ||
Q1 | 1393.8 | 5 | نسبت جنسی | ||
Q1 | 1393.78 | 9 | بیهوشی | ||
Q1 | 1393.78 | 9 | کپورماهیان | ||
Q1 | 1393.75 | 4 | Chlorella vulgaris | ||
Q1 | 1393.75 | 4 | استخرهای خاکی | ||
Q1 | 1393.75 | 4 | جزیره قشم | ||
Q1 | 1393.75 | 12 | ریخت سنجی هندسی | ||
Q1 | 1393.73 | 15 | آبشش | ||
Q1 | 1393.67 | 6 | درجه حرارت | ||
Q1 | 1393.67 | 6 | کپور ماهیان | ||
Q1 | 1393.6 | 5 | بیضه | ||
Q1 | 1393.6 | 5 | تاس ماهی سیبری | ||
Q1 | 1393.6 | 5 | سمیت | ||
Q1 | 1393.6 | 5 | فاکتور وضعیت | ||
Q1 | 1393.6 | 5 | ماهی طلایی | ||
Q1 | 1393.57 | 7 | آئروموناس هیدروفیلا | ||
Q1 | 1393.57 | 7 | هماتولوژی | ||
Q1 | 1393.53 | 15 | دما | ||
Q1 | 1393.52 | 27 | استرس | ||
Q1 | 1393.5 | 10 | ارزش غذایی | ||
Q1 | 1393.5 | 12 | ترکیب بدن | ||
Q1 | 1393.5 | 6 | ریخت شناسی | ||
Q1 | 1393.5 | 4 | زئولیت | ||
Q1 | 1393.5 | 4 | صید ضمنی | ||
Q1 | 1393.5 | 4 | ضریب چاقی | ||
Q1 | 1393.5 | 4 | عصاره گل میخک | ||
Q1 | 1393.5 | 4 | فیل ماهی پرورشی | ||
Q1 | 1393.5 | 6 | گناد | ||
Q1 | 1393.43 | 21 | تالاب انزلی | ||
Q1 | 1393.4 | 5 | باکتوسل | ||
Q1 | 1393.4 | 5 | تخمک | ||
Q1 | 1393.4 | 5 | تور ترال | ||
Q1 | 1393.4 | 5 | زی توده | ||
Q1 | 1393.4 | 5 | کرمانشاه | ||
Q1 | 1393.38 | 8 | خیار دریایی | ||
Q1 | 1393.33 | 9 | Cyprinus carpio | ||
Q1 | 1393.33 | 6 | ترکیبات لاشه | ||
Q1 | 1393.33 | 6 | تولید مثل | ||
Q1 | 1393.33 | 15 | ریزماهواره | ||
Q1 | 1393.33 | 6 | سین بیوتیک | ||
Q1 | 1393.3 | 23 | فیتوپلانکتون | ||
Q1 | 1393.3 | 10 | پساب | ||
Q1 | 1393.29 | 7 | آنتی اکسیدان | ||
Q1 | 1393.29 | 17 | کپور معمولی (Cyprinus carpio) | ||
Q1 | 1393.25 | 4 | انکوباسیون | ||
Q1 | 1393.25 | 4 | جلبکهای دریایی | ||
Q1 | 1393.25 | 4 | شاخص زیستی | ||
Q1 | 1393.25 | 4 | شاخص گنادوسوماتیک | ||
Q1 | 1393.24 | 17 | ماهی | ||
Q1 | 1393.2 | 10 | اردک ماهی | ||
Q1 | 1393.2 | 40 | شاخصهای رشد | ||
Q1 | 1393.2 | 5 | فراسنجههای خونی | ||
Q1 | 1393.18 | 17 | بافت شناسی | ||
Q1 | 1393.17 | 6 | تخم گشایی | ||
Q1 | 1393.17 | 12 | پراکنش | ||
Q1 | 1393.17 | 12 | گیلان | ||
Q1 | 1393.14 | 185 | رشد | ||
Q1 | 1393.11 | 9 | رسیدگی جنسی | ||
Q1 | 1393.1 | 10 | تکثیر | ||
Q1 | 1393.09 | 22 | زئوپلانکتون | ||
Q1 | 1393.08 | 12 | فاکتورهای رشد | ||
Q1 | 1393.04 | 27 | ترکیب لاشه | ||
Q1 | 1393.04 | 28 | شوری | ||
Q1 | 1393.0 | 13 | آرتمیا | ||
Q1 | 1393.0 | 14 | استان گلستان | ||
Q1 | 1393.0 | 4 | استخرهای پرورشی | ||
Q1 | 1393.0 | 4 | اکسیداسیون چربی | ||
Q1 | 1393.0 | 29 | تراکم | ||
Q1 | 1393.0 | 4 | تراکم ذخیره سازی | ||
Q1 | 1393.0 | 9 | حمل و نقل | ||
Q1 | 1393.0 | 4 | روده | ||
Q1 | 1393.0 | 8 | غذای زنده | ||
Q1 | 1393.0 | 4 | فاکتورهای فیزیکوشیمیایی | ||
Q1 | 1393.0 | 4 | ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) | ||
Q1 | 1393.0 | 4 | ماهی زینتی | ||
Q1 | 1393.0 | 5 | محرومیت غذایی | ||
Q1 | 1393.0 | 4 | مولد | ||
Q1 | 1393.0 | 13 | پروتئین | ||
Q1 | 1393.0 | 7 | کپور نقرهای | ||
Q1 | 1393.0 | 6 | کیفیت | ||
Q1 | 1392.96 | 139 | قزل آلای رنگین کمان | ||
Q2 | 1392.92 | 13 | روغن ماهی | ||
Q2 | 1392.88 | 8 | انجماد | ||
Q2 | 1392.88 | 64 | بازماندگی | ||
Q2 | 1392.88 | 8 | ماهیان | ||
Q2 | 1392.86 | 7 | ریخت سنجی | ||
Q2 | 1392.83 | 18 | تولیدمثل | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | آرد ماهی | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | آسیب شناسی | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | آلودگی قارچی | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | پودر ماهی | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | کفال طلایی | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | کپور علفخوار | ||
Q2 | 1392.78 | 9 | شاخصهای زیستی | ||
Q2 | 1392.76 | 21 | فیل ماهی | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | Sparidentex hasta | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | رودخانه سفیدرود | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | رودخانه گاماسیاب | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | فسفر | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | پارامترهای خونی | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | کلیه | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | گمیشان | ||
Q2 | 1392.74 | 89 | دریای خزر | ||
Q2 | 1392.69 | 39 | فلزات سنگین | ||
Q2 | 1392.67 | 9 | پری بیوتیک | ||
Q2 | 1392.65 | 26 | قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) | ||
Q2 | 1392.64 | 42 | ماهی سفید | ||
Q2 | 1392.62 | 8 | سیاه ماهی | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | آلوین | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | تخمدان | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | عضله | ||
Q2 | 1392.6 | 10 | کبد | ||
Q2 | 1392.57 | 7 | PCR | ||
Q2 | 1392.56 | 16 | لارو | ||
Q2 | 1392.56 | 34 | پروبیوتیک | ||
Q2 | 1392.55 | 11 | مازندران | ||
Q2 | 1392.53 | 15 | تاسماهی ایرانی | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | Rutilus frisii kutum | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | الگوی رشد | ||
Q2 | 1392.5 | 36 | ایران | ||
Q2 | 1392.5 | 6 | بقاء | ||
Q2 | 1392.5 | 6 | رشد جبرانی | ||
Q2 | 1392.5 | 6 | سمیت حاد | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | طول بلوغ | ||
Q2 | 1392.5 | 10 | غنی سازی | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) | ||
Q2 | 1392.5 | 8 | ماهی کیلکا | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | کشت توام | ||
Q2 | 1392.5 | 6 | کلروفیل a | ||
Q2 | 1392.5 | 10 | گلوکز | ||
Q2 | 1392.46 | 13 | ویتامین C | ||
Q2 | 1392.43 | 7 | ایمونوژن | ||
Q2 | 1392.43 | 7 | ویتامین E | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | آسیب شناسی بافتی | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | استخر پرورش ماهی | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | بتائین | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | تخم | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | مانان الیگوساکارید | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | ماهی بنی | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | نفت خام | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | هماوری | ||
Q2 | 1392.33 | 6 | Oncorhynchus mykiss | ||
Q2 | 1392.31 | 13 | فاکتورهای خونی | ||
Q2 | 1392.29 | 21 | رژیم غذایی | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | آکواریوم | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | فیتوفاگ | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | قزل آلای خال قرمز | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | نگهداری در سردخانه | ||
Q2 | 1392.2 | 5 | روی | ||
Q2 | 1392.17 | 6 | Acipenser persicus | ||
Q2 | 1392.17 | 6 | pH | ||
Q2 | 1392.17 | 6 | جنسیت | ||
Q2 | 1392.14 | 7 | سرم خون | ||
Q2 | 1392.14 | 7 | ماهی سفید دریای خزر | ||
Q2 | 1392.12 | 24 | دریای عمان | ||
Q2 | 1392.11 | 9 | چربی | ||
Q2 | 1392.09 | 11 | اسپرم | ||
Q2 | 1392.09 | 11 | رودخانه تجن | ||
Q2 | 1392.07 | 15 | اسیدهای چرب | ||
Q2 | 1392.0 | 5 | ازون برون | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | تاکسونومی | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | ترکیب صید | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | ماهی شوریده | ||
Q2 | 1392.0 | 5 | میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) | ||
Q2 | 1392.0 | 11 | هرمزگان | ||
Q2 | 1392.0 | 10 | هم آوری | ||
Q2 | 1392.0 | 5 | پروتکسین | ||
Q2 | 1392.0 | 5 | پرورش میگو | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | یخ | ||
Q2 | 1391.93 | 14 | بقا | ||
Q2 | 1391.89 | 9 | استان گیلان | ||
Q2 | 1391.88 | 75 | خلیج فارس | ||
Q2 | 1391.86 | 7 | آب لب شور | ||
Q2 | 1391.86 | 7 | ماهی کپور | ||
Q2 | 1391.85 | 26 | سن | ||
Q2 | 1391.83 | 18 | ماهی آزاد دریای خزر | ||
Q2 | 1391.8 | 5 | تولید | ||
Q2 | 1391.8 | 5 | فیش فینگر | ||
Q2 | 1391.8 | 5 | کفزیان | ||
Q2 | 1391.75 | 12 | ارزیابی حسی | ||
Q2 | 1391.75 | 12 | استان هرمزگان | ||
Q2 | 1391.75 | 12 | دیازینون | ||
Q2 | 1391.75 | 8 | سرب | ||
Q2 | 1391.73 | 15 | پربیوتیک | ||
Q2 | 1391.67 | 12 | استان خوزستان | ||
Q2 | 1391.67 | 12 | کادمیوم | ||
Q2 | 1391.64 | 11 | ژنتیک جمعیت | ||
Q2 | 1391.62 | 8 | گرسنگی | ||
Q2 | 1391.6 | 5 | آلودگی انگلی | ||
Q2 | 1391.54 | 13 | زمان ماندگاری | ||
Q2 | 1391.5 | 4 | تحرک | ||
Q2 | 1391.5 | 4 | تغذیه مجدد | ||
Q2 | 1391.45 | 11 | بوشهر | ||
Q2 | 1391.43 | 7 | استان مازندران | ||
Q2 | 1391.43 | 7 | پرورش ماهی | ||
Q2 | 1391.4 | 15 | کورتیزول | ||
Q2 | 1391.35 | 23 | تاس ماهی ایرانی | ||
Q2 | 1391.33 | 6 | انگل | ||
Q2 | 1391.27 | 15 | ماکروبنتوز | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | تنوع گونهای | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | کنجاله کانولا | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | جزیره هرمز | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | ضریب رشد ویژه | ||
Q2 | 1391.18 | 11 | ضریب تبدیل غذایی | ||
Q2 | 1391.15 | 13 | فیل ماهی (Huso huso) | ||
Q2 | 1391.14 | 7 | تحرک اسپرم | ||
Q2 | 1391.09 | 11 | تکثیر مصنوعی | ||
Q2 | 1391.0 | 5 | سیاه کولی | ||
Q2 | 1391.0 | 8 | فراوانی | ||
Q2 | 1391.0 | 7 | میکروستلایت | ||
Q2 | 1391.0 | 6 | گوازیم دم رشتهای | ||
Q2 | 1390.86 | 7 | رودخانه شیرود | ||
Q2 | 1390.83 | 6 | پارامترهای اسپرم شناختی | ||
Q2 | 1390.8 | 5 | جیره | ||
Q2 | 1390.75 | 4 | بافت عضله | ||
Q2 | 1390.75 | 4 | تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) | ||
Q2 | 1390.75 | 4 | طحال | ||
Q2 | 1390.67 | 6 | بندرعباس | ||
Q2 | 1390.67 | 9 | میگوی سفید هندی | ||
Q2 | 1390.5 | 4 | آبهای ساحلی | ||
Q2 | 1390.5 | 4 | استان بوشهر | ||
Q2 | 1390.11 | 9 | جیوه | ||
Q2 | 1390.0 | 4 | ارزیابی ذخایر | ||
Q2 | 1390.0 | 4 | اسپرماتوکریت | ||
Q2 | 1390.0 | 6 | درصد لقاح | ||
Q2 | 1389.83 | 6 | تنوع | ||
Q2 | 1389.0 | 4 | بار باکتریایی |