چارک این موضوع در اسکالر کاوش این موضوع میانگین سال انتشار مقالات تعداد رخداد موضوع
Q1 1397.0 4 پوشش خوراکی
Q1 1396.6 5 کپور نقره ای
Q1 1396.21 14 ایمنی
Q1 1396.2 5 تاسماهی سیبری
Q1 1396.1 10 کیتوزان
Q1 1396.0 12 خون شناسی
Q1 1396.0 4 رنگ
Q1 1396.0 4 گیاهان دارویی
Q1 1395.75 4 انجمادزدایی
Q1 1395.75 4 هضم پذیری
Q1 1395.67 6 Aeromonas hydrophila
Q1 1395.6 5 آنزیم‌های گوارشی
Q1 1395.6 5 ماهیان زینتی
Q1 1395.5 4 سوپراکسید دیسموتاز
Q1 1395.44 9 کپور
Q1 1395.4 5 شاخص‌های خون شناسی
Q1 1395.25 4 فاکتورهای بیوشیمیایی خون
Q1 1395.25 8 قزل آلا
Q1 1395.25 4 هیستوپاتولوژی
Q1 1395.17 6 دستگاه گوارش
Q1 1395.09 11 خون
Q1 1395.0 4 آویشن
Q1 1395.0 7 تنوع زیستی
Q1 1394.9 10 ماندگاری
Q1 1394.89 18 عملکرد رشد
Q1 1394.83 6 پارامترهای بیوشیمیایی
Q1 1394.77 13 میگوی سفید غربی
Q1 1394.75 4 استخراج
Q1 1394.75 4 رسوبات
Q1 1394.75 4 میگوی وانامی
Q1 1394.71 7 آنزیم‌های کبدی
Q1 1394.67 6 آلوئه ورا
Q1 1394.67 6 بافت
Q1 1394.6 5 خلیج گرگان
Q1 1394.6 5 فاکتورهای ایمنی
Q1 1394.57 7 O. mykiss
Q1 1394.57 7 سیر
Q1 1394.54 24 آبزی پروری
Q1 1394.5 4 بافت آبشش
Q1 1394.5 10 جیره غذایی
Q1 1394.5 4 ماهی کپور نقره‌ای
Q1 1394.5 4 پریان میگو
Q1 1394.5 6 ژلاتین
Q1 1394.5 4 کیلکای معمولی
Q1 1394.4 5 آمونیاک
Q1 1394.38 8 تنظیم اسمزی
Q1 1394.38 8 ماهی کپور معمولی
Q1 1394.38 8 پرورش
Q1 1394.33 6 آبزیان
Q1 1394.25 4 زیست توده
Q1 1394.25 8 ماهی خاویاری
Q1 1394.2 5 A. persicus
Q1 1394.2 5 آستاگزانتین
Q1 1394.2 15 سوریمی
Q1 1394.2 5 لیزوزیم
Q1 1394.2 5 ماهی قرمز
Q1 1394.2 5 ماهیان گرم آبی
Q1 1394.17 6 زیستگاه
Q1 1394.17 12 ماهیان خاویاری
Q1 1394.15 13 اسید چرب
Q1 1394.14 21 تنوع ژنتیکی
Q1 1394.11 9 باکتری
Q1 1394.0 4 Barbus grypus
Q1 1394.0 7 Litopenaeus vannamei
Q1 1394.0 6 انعطاف پذیری ریختی
Q1 1394.0 8 بزرگ بی مهرگان کفزی
Q1 1394.0 5 بچه ماهی سفید
Q1 1394.0 5 بیان ژن
Q1 1394.0 4 رنگ پذیری
Q1 1394.0 21 شاخص‌های خونی
Q1 1394.0 6 ضدعفونی
Q1 1394.0 5 لیپاز
Q1 1394.0 4 ماهی قزل آلا
Q1 1394.0 12 ماهی قزل آلای رنگین کمان
Q1 1394.0 11 میگو
Q1 1394.0 4 نایسین
Q1 1394.0 5 نگهداری
Q1 1394.0 9 پارامترهای رشد
Q1 1394.0 4 پساب مزارع پرورش ماهی
Q1 1394.0 4 کلرپیریفوس
Q1 1394.0 18 کیفیت آب
Q1 1394.0 4 یخ گذاری
Q1 1393.96 48 تغذیه
Q1 1393.92 12 شاخص رشد
Q1 1393.89 19 آلودگی
Q1 1393.88 49 کپور معمولی
Q1 1393.86 7 شدت نور
Q1 1393.86 7 نوکلئوتید
Q1 1393.83 6 ماهی کلمه
Q1 1393.8 5 نسبت جنسی
Q1 1393.78 9 بیهوشی
Q1 1393.78 9 کپورماهیان
Q1 1393.75 4 Chlorella vulgaris
Q1 1393.75 4 استخرهای خاکی
Q1 1393.75 4 جزیره قشم
Q1 1393.75 12 ریخت سنجی هندسی
Q1 1393.73 15 آبشش
Q1 1393.67 6 درجه حرارت
Q1 1393.67 6 کپور ماهیان
Q1 1393.6 5 بیضه
Q1 1393.6 5 تاس ماهی سیبری
Q1 1393.6 5 سمیت
Q1 1393.6 5 فاکتور وضعیت
Q1 1393.6 5 ماهی طلایی
Q1 1393.57 7 آئروموناس هیدروفیلا
Q1 1393.57 7 هماتولوژی
Q1 1393.53 15 دما
Q1 1393.52 27 استرس
Q1 1393.5 10 ارزش غذایی
Q1 1393.5 12 ترکیب بدن
Q1 1393.5 6 ریخت شناسی
Q1 1393.5 4 زئولیت
Q1 1393.5 4 صید ضمنی
Q1 1393.5 4 ضریب چاقی
Q1 1393.5 4 عصاره گل میخک
Q1 1393.5 4 فیل ماهی پرورشی
Q1 1393.5 6 گناد
Q1 1393.43 21 تالاب انزلی
Q1 1393.4 5 باکتوسل
Q1 1393.4 5 تخمک
Q1 1393.4 5 تور ترال
Q1 1393.4 5 زی توده
Q1 1393.4 5 کرمانشاه
Q1 1393.38 8 خیار دریایی
Q1 1393.33 9 Cyprinus carpio
Q1 1393.33 6 ترکیبات لاشه
Q1 1393.33 6 تولید مثل
Q1 1393.33 15 ریزماهواره
Q1 1393.33 6 سین بیوتیک
Q1 1393.3 23 فیتوپلانکتون
Q1 1393.3 10 پساب
Q1 1393.29 7 آنتی اکسیدان
Q1 1393.29 17 کپور معمولی (Cyprinus carpio)
Q1 1393.25 4 انکوباسیون
Q1 1393.25 4 جلبک‌های دریایی
Q1 1393.25 4 شاخص زیستی
Q1 1393.25 4 شاخص گنادوسوماتیک
Q1 1393.24 17 ماهی
Q1 1393.2 10 اردک ماهی
Q1 1393.2 40 شاخص‌های رشد
Q1 1393.2 5 فراسنجه‌های خونی
Q1 1393.18 17 بافت شناسی
Q1 1393.17 6 تخم گشایی
Q1 1393.17 12 پراکنش
Q1 1393.17 12 گیلان
Q1 1393.14 185 رشد
Q1 1393.11 9 رسیدگی جنسی
Q1 1393.1 10 تکثیر
Q1 1393.09 22 زئوپلانکتون
Q1 1393.08 12 فاکتورهای رشد
Q1 1393.04 27 ترکیب لاشه
Q1 1393.04 28 شوری
Q1 1393.0 13 آرتمیا
Q1 1393.0 14 استان گلستان
Q1 1393.0 4 استخرهای پرورشی
Q1 1393.0 4 اکسیداسیون چربی
Q1 1393.0 29 تراکم
Q1 1393.0 4 تراکم ذخیره سازی
Q1 1393.0 9 حمل و نقل
Q1 1393.0 4 روده
Q1 1393.0 8 غذای زنده
Q1 1393.0 4 فاکتورهای فیزیکوشیمیایی
Q1 1393.0 4 ماهی آنجل (Pterophyllum scalare)
Q1 1393.0 4 ماهی زینتی
Q1 1393.0 5 محرومیت غذایی
Q1 1393.0 4 مولد
Q1 1393.0 13 پروتئین
Q1 1393.0 7 کپور نقره‌ای
Q1 1393.0 6 کیفیت
Q1 1392.96 139 قزل آلای رنگین کمان
Q2 1392.92 13 روغن ماهی
Q2 1392.88 8 انجماد
Q2 1392.88 64 بازماندگی
Q2 1392.88 8 ماهیان
Q2 1392.86 7 ریخت سنجی
Q2 1392.83 18 تولیدمثل
Q2 1392.8 5 آرد ماهی
Q2 1392.8 5 آسیب شناسی
Q2 1392.8 5 آلودگی قارچی
Q2 1392.8 5 پودر ماهی
Q2 1392.8 5 کفال طلایی
Q2 1392.8 5 کپور علفخوار
Q2 1392.78 9 شاخص‌های زیستی
Q2 1392.76 21 فیل ماهی
Q2 1392.75 4 Sparidentex hasta
Q2 1392.75 4 رودخانه سفیدرود
Q2 1392.75 4 رودخانه گاماسیاب
Q2 1392.75 4 فسفر
Q2 1392.75 4 ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)
Q2 1392.75 4 پارامترهای خونی
Q2 1392.75 4 کلیه
Q2 1392.75 4 گمیشان
Q2 1392.74 89 دریای خزر
Q2 1392.69 39 فلزات سنگین
Q2 1392.67 9 پری بیوتیک
Q2 1392.65 26 قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
Q2 1392.64 42 ماهی سفید
Q2 1392.62 8 سیاه ماهی
Q2 1392.6 5 آلوین
Q2 1392.6 5 تخمدان
Q2 1392.6 5 عضله
Q2 1392.6 10 کبد
Q2 1392.57 7 PCR
Q2 1392.56 16 لارو
Q2 1392.56 34 پروبیوتیک
Q2 1392.55 11 مازندران
Q2 1392.53 15 تاسماهی ایرانی
Q2 1392.5 4 Rutilus frisii kutum
Q2 1392.5 4 الگوی رشد
Q2 1392.5 36 ایران
Q2 1392.5 6 بقاء
Q2 1392.5 6 رشد جبرانی
Q2 1392.5 6 سمیت حاد
Q2 1392.5 4 طول بلوغ
Q2 1392.5 10 غنی سازی
Q2 1392.5 4 ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
Q2 1392.5 8 ماهی کیلکا
Q2 1392.5 4 کشت توام
Q2 1392.5 6 کلروفیل a
Q2 1392.5 10 گلوکز
Q2 1392.46 13 ویتامین C
Q2 1392.43 7 ایمونوژن
Q2 1392.43 7 ویتامین E
Q2 1392.4 5 آسیب شناسی بافتی
Q2 1392.4 5 استخر پرورش ماهی
Q2 1392.4 5 بتائین
Q2 1392.4 5 تخم
Q2 1392.4 5 مانان الیگوساکارید
Q2 1392.4 5 ماهی بنی
Q2 1392.4 5 نفت خام
Q2 1392.4 5 هماوری
Q2 1392.33 6 Oncorhynchus mykiss
Q2 1392.31 13 فاکتورهای خونی
Q2 1392.29 21 رژیم غذایی
Q2 1392.25 4 آکواریوم
Q2 1392.25 4 فیتوفاگ
Q2 1392.25 4 قزل آلای خال قرمز
Q2 1392.25 4 نگهداری در سردخانه
Q2 1392.2 5 روی
Q2 1392.17 6 Acipenser persicus
Q2 1392.17 6 pH
Q2 1392.17 6 جنسیت
Q2 1392.14 7 سرم خون
Q2 1392.14 7 ماهی سفید دریای خزر
Q2 1392.12 24 دریای عمان
Q2 1392.11 9 چربی
Q2 1392.09 11 اسپرم
Q2 1392.09 11 رودخانه تجن
Q2 1392.07 15 اسیدهای چرب
Q2 1392.0 5 ازون برون
Q2 1392.0 4 تاکسونومی
Q2 1392.0 4 ترکیب صید
Q2 1392.0 4 ماهی شوریده
Q2 1392.0 5 میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
Q2 1392.0 11 هرمزگان
Q2 1392.0 10 هم آوری
Q2 1392.0 5 پروتکسین
Q2 1392.0 5 پرورش میگو
Q2 1392.0 4 یخ
Q2 1391.93 14 بقا
Q2 1391.89 9 استان گیلان
Q2 1391.88 75 خلیج فارس
Q2 1391.86 7 آب لب شور
Q2 1391.86 7 ماهی کپور
Q2 1391.85 26 سن
Q2 1391.83 18 ماهی آزاد دریای خزر
Q2 1391.8 5 تولید
Q2 1391.8 5 فیش فینگر
Q2 1391.8 5 کفزیان
Q2 1391.75 12 ارزیابی حسی
Q2 1391.75 12 استان هرمزگان
Q2 1391.75 12 دیازینون
Q2 1391.75 8 سرب
Q2 1391.73 15 پربیوتیک
Q2 1391.67 12 استان خوزستان
Q2 1391.67 12 کادمیوم
Q2 1391.64 11 ژنتیک جمعیت
Q2 1391.62 8 گرسنگی
Q2 1391.6 5 آلودگی انگلی
Q2 1391.54 13 زمان ماندگاری
Q2 1391.5 4 تحرک
Q2 1391.5 4 تغذیه مجدد
Q2 1391.45 11 بوشهر
Q2 1391.43 7 استان مازندران
Q2 1391.43 7 پرورش ماهی
Q2 1391.4 15 کورتیزول
Q2 1391.35 23 تاس ماهی ایرانی
Q2 1391.33 6 انگل
Q2 1391.27 15 ماکروبنتوز
Q2 1391.25 4 تنوع گونه‌ای
Q2 1391.25 4 کنجاله کانولا
Q2 1391.2 5 جزیره هرمز
Q2 1391.2 5 ضریب رشد ویژه
Q2 1391.18 11 ضریب تبدیل غذایی
Q2 1391.15 13 فیل ماهی (Huso huso)
Q2 1391.14 7 تحرک اسپرم
Q2 1391.09 11 تکثیر مصنوعی
Q2 1391.0 5 سیاه کولی
Q2 1391.0 8 فراوانی
Q2 1391.0 7 میکروستلایت
Q2 1391.0 6 گوازیم دم رشته‌ای
Q2 1390.86 7 رودخانه شیرود
Q2 1390.83 6 پارامترهای اسپرم شناختی
Q2 1390.8 5 جیره
Q2 1390.75 4 بافت عضله
Q2 1390.75 4 تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
Q2 1390.75 4 طحال
Q2 1390.67 6 بندرعباس
Q2 1390.67 9 میگوی سفید هندی
Q2 1390.5 4 آب‌های ساحلی
Q2 1390.5 4 استان بوشهر
Q2 1390.11 9 جیوه
Q2 1390.0 4 ارزیابی ذخایر
Q2 1390.0 4 اسپرماتوکریت
Q2 1390.0 6 درصد لقاح
Q2 1389.83 6 تنوع
Q2 1389.0 4 بار باکتریایی
کاوش این مجله تعداد مقاله مجله
2008-708xآبزیان و شیلات
2322-3545توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)
2008-5729شیلات (منابع طبیعی ایران)
علوم آبزیان
علوم تکثیر و آبزی پروری
2322-5513علوم و فنون شیلات
2008-2600فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)
2423-6349پژوهش‌های ماهی شناسی کاربردی